Do Vánoc 2024 zbývá:
 
 

1 konzerva (185 g) tuňáka ve vlastní šťávě
1 konzerva (185 g ) tuňáka v oleji
100 g Ramy
5 lžic majolky
1 střední cibule
1 brambora uvařená ve slupce
2 vejce natvrdo
1 lžička plnotučné hořčice
mletý bílý pepř
sůl
zelené olivy a svazek koriandru na ozdobení

Maso z obou konzerv vidličkou rozmačkáme a potom je rozetřeme s Ramou. Oloupeme a nakrájíme cibuli a přidáme ji i s majolkou k tuňákovi. Bramboru oloupeme a nastrouáme, vejce nasekáme. Obojí přimícháme do směsi v misce spolu s hořčicí. Vše ještě jednou důkladně propracujeme a dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bílým pečivem a zdobíme nakrájenými olivami a koriandrem.



 
 

Napiš komentář